به گزارش چامه شمال، علی حبیبزاده اظهار کرد: با انسداد 216 حلقه چاه غیرمجاز در مازندران طی سال گذشته، از برداشت غیرمجاز 850 هزار مترمکعب آب از منابع زیرزمینی استان پیشگیری شد.
وی با بیان اینکه حدود 110 هزار حلقه چاه مجاز در مازندران وجود دارد، اظهار کرد: پارسال با تلاش نیروهای گشت و بازرسی منابع آب در سراسر استان از اضافه برداشت 524 حلقه چاه در مازندران جلوگیری شد.
مدیر حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب شرکت آب منطقهای مازندران افزود: در سال گذشته به کمک گزارشهای مردمی و با پایشهای میدانی نیروهای شرکت آب منطقهای مازندران، از حفاری غیرمجاز 131 حلقه چاه نیز در استان جلوگیری شد.
حبیبزاده خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد چاههای مجاز با 23 هزار و 275 حلقه در شهرستان بابل قرار دارد و پس از بابل نیز قائمشهر با 14 هزار و 214 حلقه، ساری با 13 هزار و 967 حلقه، آمل با 10 هزار و 255 حلقه، جویبار با 6 هزار و 295 حلقه، محمودآباد با 6 هزار و 119 حلقه و میاندورود با پنج هزار و 828 حلقه در رتبههای بعدی شهرستانهای دارای چاههای مجاز هستند.
وی گفت: فصل دوم قانون توزیع عادلانه آب مصوب ۱۳۶۱ به صراحت به آبهای زیرزمینی اشاره کرده است و شرکت آب منطقهای مازندران طبق این قانون تصمیمگیری برای برداشت از منابع آب زیرزمینی یا برخورد با تخلفات را انجام میدهد.
حبیبزاده افزود: از شهروندان سراسر استان درخواست داریم که با ارائه گزارش تخلفاتی مانند حفر چاه غیرمجاز، کفشکنی بدون مجوز چاهها و افزایش برداشت آب از منابع زیرزمینی از راه سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ در حفاظت از منابع آبی استان سهیم شوند.
انتهای پیام/