logo

کد خبر : 9052
تاریخ خبر : 1404/02/25
فرهنگ مانند اکسیژن است
در همایش مسئولان امور فرهنگی و دینی شرکت‌های آبفا سراسر کشور در ساری عنوان شد:

فرهنگ مانند اکسیژن است

فرهنگ همانند اکسیژن است.

به گزارش چامه شمال، مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت مهندسی آبفا کشور با بیان مطلب فوق، خواستار تقویت نماز در ادارات، پیگیری فعالیت‌های فرهنگی مستمر، مدیریت مصرف و کاهش سرانه مصرف آب و انرژی شد و اظهار کرد: فرهنگ همانند اکسیژن است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری، همه به آن نیاز دارند.

حجت‌الاسلام علی ابراهیمی‌پور در همایش مسئولان امور فرهنگی و دینی شرکت‌های آبفا سراسر کشور که در مجتمع فرهنگی و رفاهی صندوق رفاه دانشجویان ساری برگزار شد، تاکید کرد: باید عملکردها را از طریق تریبون‌های نمازجمعه، رسانه‌ها، فضای مجازی و خبرنگاران اطلاع‌رسانی و در راستای ترویج مدیریت مصرف و کاهش سرانه تا حداقل ۱۰ لیتر در ثانیه فرهنگ‌سازی کنیم که اگر این مهم به نتیجه برسد فعالیت‌های ما کارآمد و موثر خواهد بود.

وی با اعلام اینکه این همایش با هدف هم اندیشی و تبیین سیاستهای فرهنگی، دینی و اجتماعی و ارتقای این فعالیت ها با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد، افزود: امروز مهمان استانی با کرامت هستیم و فرصت مغتنمی است تا درباره مسئولیت خطیر فرهنگی خود به بحث و تبادل نظر بپردازیم.

مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت مهندسی آبفا کشور ادامه داد: داشتن افق دید، برنامه‌ریزی، اولویت‌بندی و جلوگیری از دوباره‌کاری از الزامات فعالیت‌های فرهنگی ماندگار است.

حجت‌الاسلام ابراهیمی‌پور با تقدیر از فعالیت‌های فرهنگی شرکت آبفا مازندران، یادآور شد: ۳۵۰۰ روستا در مازندران وجود دارد که ۱۸۰۰ روستا تحت پوشش خدمات آبفاست و خدمات‌رسانی به این جمعیت گسترده، کار بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه در آب و فاضلاب مازندران، مدیرعامل شخصاً پیگیر اجرای برنامه‌ها است و با نظم، اولویت‌بندی، نظارت مستقیم و عملیاتی پیش می‌رود، افزود: عشق به فرهنگ و فرهنگ‌سازی در مدیران دیده می‌شود که باعث تبعیت کارکنان از این رویکرد فرهنگی شده است.

هزینه در امور فرهنگی، سرمایه‌گذاری است

در ادامه مدیرعامل شرکت آبفا مازندران با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگ در فعالیت‌های خدماتی و با تأکید بر نقش فرهنگ در مدیریت منابع گفت: فرهنگ، مهم‌ترین جلوه بیرونی شخصیت انسان‌هاست و هر فردی با فرهنگ خود سنجیده می‌شود.

بهزاد برارزاده اظهار کرد: فرهنگی که مبتنی بر دین و قرآن است، مسیر تعالی را برای ما روشن می‌سازد در همین راستا نگاه توسعه‌ای به امور فرهنگی هزینه محسوب نمی شود بلکه یک سرمایه‌گذاری مؤثر است.

وی با تاکید بر ترویج فرهنگ آبرسانی با مشارکت خیرین اظهار داشت: ما توانستیم با کمک خیر بزرگوار حاج اکبر ابراهیمی، ۶۰۰ کیلومتر لوله تأمین کنیم و با همیاری دیگر خیرین پروژه‌های بزرگی را اجرا نماییم.

مدیرعامل آبفا مازندران در ادامه با اشاره به وضعیت منابع آبی استان افزود: ۸۶ درصد آب شرب مازندران از منابع زیرزمینی و ۱۴ درصد از منابع سطحی تأمین می‌شود و در زمان اوج سفرها که جمعیت استان به بیش از ۲۰ میلیون نفر می‌رسد، فشار زیادی به زیرساخت‌ها وارد می‌شود که خدمات دهی به این جمعیت عظیم و جلوگیری از هرگونه بحران با همت همکاران مدیریت می‌شود.

برارزاده بر ضرورت برنامه‌ریزی برای نسل جدید تأکید و خاطرنشان کرد: باید برنامه‌های نوین در حوزه مدیریت مصرف و همچنین برنامه‌های فرهنگی، مذهبی، قرآنی و خانوادگی اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: جامعه ما تشنه شادی است و صنعت ما تشنه فضای نوین فرهنگی.

گفتنی است: در پایان این همایش، از جمعی از مسئولان فرهنگی و دینی برتر استان‌ها با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/