به گزارش چامه شمال، همزمان با دهه کرامت و گرامیداشت هفته معلم، مراسم تجلیل از مقام معلم در اردوگاه شهدای دانشآموزی بادله برگزار شد. در این مراسم که به همت اداره آموزش و پرورش شهرستان نکا برگزار شد، از کتاب مستند داستانی «سعی هاجر» بر اساس روایت «فاطمه شفیع پور آکردی» به نویسندگی «حدیثه صالحی» رونمایی شد.
«حدیثه صالحی» نویسنده کتاب «سعی هاجر» در این مراسم با بیان اینکه تولد کتاب در پاییز ۱۴۰۲ بوده و نگارش آن در بهار ۱۴۰۳ به پایان رسید، گفت: این کتاب در ۲۲۱ صفحه توسط انتشارات ساری به چاپ رسید.
وی ضمن تشکر از «فاطمه (هاجر) شفیع پور آکردی» و همسرش «جمال الله دسترنج»، همچنین از «سید حسین ولیپور» در معرفی سوژه محلی و مهندسی کتاب قدردانی کرد.
صالحی همچنین از «احمد وسکره» ویراستار، «مجتبی واحدیان» مدیر هنری و «فاطمه نیری» تصویرگر کتاب تشکر کرد و اذعان داشت: این کتاب مستند داستانی از زندگی «فاطمه (هاجر) شفیع پور آکردی» از معلمان سختکوش شهرستان نکا، بانویی از دیار هزارجریب این شهرستان است.
در بخشی از مقدمه کتاب «سعی هاجر» آمده است: "زندگی جریان دارد روی جادههای منتهی به عشق و انتظار؛ جاری است، چون رودهای زلال عاشقی. زندگی را باید با نگاه عاشقانه دخترکی زیبا از جنس آفتاب و باران و غزل ببینی تا به وسعت زیباییهای آن پی ببری. زندگی را گاه باید بنویسی روی تخته سیاه مدرسه! یا روی کاغذ نقاشی دخترک روستایی تصور کنی... زندگی را باید بخوانی تا بفهمی پنجرهها قابهای ماندگار یک حادثه هستند؛ حادثهای به وسعت نازنین لبخند!"
"هرچه به عمق آن بروی بیشتر و بیشتر تصویرهای تو در تویی از اشک و لبخند بر کنج لبت نقش میبندد و پیوندی از عظمت یک تاریخ را فریاد میزند... از هزارجریب باصفا تا دل راوی این داستان پل میزنم و نوای عشق را به قلم جاری میکنم و ابهت واژهها را در باشکوهترین ساز و نواز به نمایش میگذارم و قدم به قدم با یک زندگی همراه میشوم."
آنچه در این کتاب پیشروی خواننده قرار میگیرد؛ حکایتی است از زندگی پر فراز و نشیب بانویی از روستای «آکرد» که زندگیاش گاه طعم عسل دارد و گاه تلخیاش تا مغز و استخوان را میسوزاند. گاه درد میکند و گاه آرامشی دلنشین در گوشه و کنار آن راه میرود.
شاید نام «فاطمه (هاجر) شفیعپور» بسیاری از دختران دانشآموز شهرستان نکا را به روزهای درس و مدرسه ببرد؛ همان بانوی معلمی که روزی به کلاس درس میرفت و عشق را بغل بغل بین دانشآموزان تقسیم میکرد، حالا نامش در دورهمیها و محافل فرهنگی به خاطره تبدیل شده است؛ که خاطرهها را باید نوشت تا ماندگار شود.
گفتنی است: این مراسم با حضور پر شور معلمان و دانش آموزان با اجرای برنامههای شاد و متنوع موسیقی محلی، نمایش، مسابقه، تجلیل از معلمان نمونه برگزار شد.
همچنین این مراسم با حضور «فریدون کلبادینژاد» مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، «سید حسین ولیپور» معاون تحقیقات و اسناد اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، حجت الاسلام «محمدصادق محمدی لائینی» امام جمعه نکا، «مهدی داوودی» فرماندار نکا، «محدرضا بخشی پور» رئیس آموزش و پرورش نکا و جمعی دیگر از مسئولان همراه بود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه